Karácsonyi készülj el velünk Incussal│Karin Dragos

2018.dec. 8.
36 855 Megtekintés

Karácsonyi készülj el velünk Incussal│Karin Dragos
FOREO LUNA fofo: foreo.se/Karin-YT
FOREO LUNA 2: foreo.se/Karin-YT-LUNA2
Sziasztok! Egy készülj el velünk videót hoztam ma nektek, melyben Incussal készítünk magunknak 1-1 karácsonyi sminket. Remélem tetszeni fog a videó, Drágáim! Milyen a hangunk??? :)))
►Itt megtaláltok:
♥ Facebook Hivatalos Oldal: facebook.com/DragosKarin
♥ Instagram: instagram.com/karindragos
♥ Email: karindragos@gmail.com

Megjegyzés
 • Nagyon jò vidi lett!!!🤗😄🤣😂😁😙😗😘

  Eva VargaEva VargaÉvvel
 • Majd csináltok egy ojan vidit amejbe csillámos szilveszteri sminket csináltok Inezzel! Mert én fogok menni egy szilveszteri bálba és oda egy ijen csillámos sminket fogok felvinni.

  Blanka SzarkaBlanka SzarkaÉvvel
 • En vagyok Inez xD -de Van benne zöld csillogò

  Eszter NémethEszter NémethÉvvel
 • Melyikőtök az idősebb? Egyébként nagyon tetszik a pulcsitok!!😍😍

  Ágnes SugárÁgnes SugárÉvvel
 • Jajj már.. ezek a negatív kommentek kikészítenek! Nem szoktam írni de most nem tudok elmenni mellette. Valóban sokat reklámozzák, de ha jól megnézitek ez így van mindennel. Te aki nézed Karin videóit, érdekel a szépségápolás ( gondolom én) és mivel ez a termék hozzá tartozik ehhez, ezért valószínű hogy beszélnek róla és bemutatják. Mindenki döntse el saját maga hogy kell e vagy sem, Ők csak elmondják a tapasztalataikat. Karin, ne foglalkozz senkivel! Mi így szeretünk ahogy vagy ♥

  Timi P.Timi P.Évvel
  • Timi P. Köszönöm!❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Sziasztok! Nagyon megtetszett ez az eszköz ahogy beszéltetek róla, így rá is mentem a linkre. Gondoltam hogy azért biztos van 2-3ezer forint, de mondom karácsonyra jó lesz. Viszont miután ilyen lazàn, mindenféle “figyelmeztetés” nélkül ajánlottátok, Nagyon rosszul esett hogy a kicsi+nagy termék ára a havi jövedelmemet fedi, így nyílvàn nem tudnám megvenni. Biztos vagyok benne hogy sokan vagyunk így, pedig nem nélkülözök semmit és mielőtt babàm lett, tisztességesen eljártam dolgozni, tettem a kötelezőt. Én csak arra kérlek Titeket, hogy hívjátok fel a figyelmet az ár magasságára, hogy tudjuk mire számítsunk. Nagy pofon volt ez, és az első (sajnos) ami belémhasított az a szomorúság volt, egy másodpercig azt éreztem hogy kevesebb vagyok nálatok mert nem tehetem meg hogy csak úgy vegyek egyet,pedig nem feltétlen lenne szükségem erre a termékre. Szomorú dolog, de ritka ha valaki megteheti hogy megvárárolja. Kérlek benneteket hogy gondoljatok erre, mert tini lànyok is néznek titeket, akikben rossz világképet állítotok fel ezzel (akaratlanul is). 😔 Köszönöm ha elolvastátok! :) Szeretem amit csináltok és amit képviseltek, de ezt fontos volt leírnom, úgy érzem.

  Dóra SzatmáriDóra SzatmáriÉvvel
 • Szia Karin!☺️ Letudnàd írni a rúzsok számait, illetve hogy milyen tapasztalataitok vannak velük? Nagyon tetszenek és lehet beruháznék rájuk☺️ Nagyon jó lett a videó, nektek is kellemes ünnepeket!😘🎄

  szimonetta kondásszimonetta kondásÉvvel
 • Az emberek miért nem tudják tiszteletben tartani más munkáját, energiabefektetését, amit amúgy nekünk csinálnak? Nagyon sok kommentelőnél látom nemcsak itt, hogy követelőznek (csúnya szóval élve). Azt gondolják, hogyha fel van iratkozva, vagy ha már van kommentszekció, akkor BÁRMIT lehet. Legutóbb Fruzsi videójánál láttam, hogy meg akarja értetni a nézőkkel,hogy miért nem tudhatjuk, hogy hol lakik, kivel él stb. Az ember nem tartják tiszteletben más életét sem. És ha már a foreo, akkor mi van a lush-sal, body shop-pal stb..ami szintén nem egy átlag magyar pénztárcájához van mérve? De nem akarok itt veszekedést indítani.. és igen, sok van belőle, de akkor vagy nem nézem meg vagy továbbtekerek, de nem kezdem el ócsárolni más munkáját.

  Mónika SzMónika SzÉvvel
  • Már egy ideje kikívánkozott belőlem is 😘💗

   Mónika SzMónika SzÉvvel
  • Mónika Sz Köszönöm! A szívemből szóltál!❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Én is a falra mászok már ettől a Foreo kütyütől, a legkevésbé se érdekel mert már nagyon sok belőle, sok hogy az összes youtuber ezt reklámozza, de van egy nagyon egyszerű megoldása annak, hogy ne hallgassam végig a reklámot. Áttekerem azt a részt amikor erről beszélnek a lányok és meg is van oldva. Egyszerűbb mint bosszankodni meg kommentben szitkozódni... Két kattintás, és mintha benne se lenne a videóban. :) Ajánlom mindenkinek ezt a módszert, akit zavar a reklám. :) 5:06-tól nézze az, akit nem érdekel a Foreo. :)

  Vanda BudaiVanda BudaiÉvvel
 • 😂

  Erdélyi Erdélyi GáborErdélyi Erdélyi GáborÉvvel
 • Sose lesz vége ennek a foreo reklám mániának. :'( Nem gondoljátok, hogy nagyon idegesítő, hogy az összes youtuber instagramja és youtube videói ezzel vannak tele? Aki akarja, úgyis megveszi. Miért kell állandóan ezt nyomni? Elhiszem, hogy jó termék, de hogy hónapok óta folyamatosan mindenhol ez megy, ez már sok!

  Kata DrágaKata DrágaÉvvel
 • Szia Karin❤ Leírnád pontosan a nyx rúzs paramétereit? Gyönyörű szép, én is szeretnék beszerezni egyet 😍 Egyébként mi a véleményed a termékről tartósság és egyéb szempontokból? Sok puszi

  Alexandra HorváthAlexandra HorváthÉvvel
 • Sziasztok, nem tud valaki valami nagyobb akciot a foreora igy karacsony kozeledtevel? 🙂

  Timea129 NémethTimea129 NémethÉvvel
  • ne vegyél, az a legolcsóbb :)

   RibbentroppiRibbentroppiÉvvel
 • Nagyon jó lett a video, de a kedvencem az éneklés volt :D imádtam. :*

  Katalin PapucKatalin PapucÉvvel
 • Szerintem nagyon aranyosak vagytok és gratulálok nektek mert nagyon sok munka és türelem kell ahoz , hogy elkeszitsetek egy videót , sokan nézik és jönnek a kritikákkal , hogy ez így meg az ugy nem jó kozben fogalmuk se nincs mi ,hogy működik.

  DrawingArtDrawingArtÉvvel
 • Karin van egy oka hogy így csinálod a szempilla spirált?💟

  lilla beregszaszililla beregszasziÉvvel
 • Mi a horoszkópotok ha szabad tudni? :)

  liana pacsaliana pacsaÉvvel
 • Nagyon édi lett a videó második fele. De nekem már tele van a hócipőm a Foreoval és úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Oké, hogy ezen a csatornán 3 videó volt róla, de tényleg a magyar youtube tele van ezzel és már nagyon unalmas. Főleg, hogy nem is egy mindenki számára elérhető termékről van szó, szerintem nyugodtan hívhatjuk prémium árkategóriásnak, vagy annál többnek is. És oké, hogy nyugodtan tovább lehet kattintani, vagy ki lehet hagyni, de attól még ott van... Nekem tényleg semmi problémám nincs a szponzorációs tartalmakkal, sőt sok kifejezetten hasznos és élvezhető egészen addig, amíg túlzásba nem viszik.

  AnnaAnnaÉvvel
 • Szépen énekeltek!🥰🤗😊❤️💋

  Nikolett ÉrsokNikolett ÉrsokÉvvel
 • Szia Karin!❤️ Úgy gondolom, hogy az embereket nem az idegesíti, hogy te bemutatod ezt a terméket, hanem az, hogy ezt majdnem mindegyik beauty youtuber megteszi. Ne kerteljünk, ez a termék méregdrága! És ennek ellenére, alig beszélnek arról, hogy ők kiadnának ennyi pénzt erre. Nagyon jó, hogy ezt ti ingyen tesztelésre megkapjátok, de valljuk be, ti megvették volna ennyi pénzért? Tudom ezekkel a tesztvideókkal nekünk akartok segíteni, hogy nektek mi a tapasztalatotok és érdemes-e megvenni. De szerintem arról is szót kellene ejteni, hogy aki nem veheti meg, annak érdemes-e hetekig akár hónapokig spórolnia erre. Nekem az a véleményem, hogy egy kémiai hámlasztóval ugyan ezt az eredményt lehet elérni, amiket ti elmondtatok. És ötödennyibe, sőt lehet még kevesebbe kerülnek. Nem akartam ezzel senkit se megbántani! Legyen mindenkinek szép napja!❤️

  Viktrória FarnasViktrória FarnasÉvvel
  • Viktrória Farnas szia!😊 Nyilván, persze! Viszont azt mindenki gondolhatja, hogy a cég sem velem, sem pedig a többi influencerrel nem osztja meg az éves marketing tervét. Mi azt, hogy hányan és kik lesznek benne a kampányban, nem tudjuk. Én nagyon szívesen részt vettem ebben az egészben mert tavaly elsők közt voltam akik kipróbálhatták ezt a kütyüt és nyilván meg voltam vele elégedve, másképp nem mentem volna bele egy újabb együttműködésbe. Persze, hogy nem olcsó, sosem állítottam. De, mindenki eldönti saját maga mibe fekteti bele a pénzét és szerintem igen, pont hogy megéri rá spórolni (főleg annak, aki foglalkozik az arcápolással, esetleg problémás a bőre) és nem, a kínai verzió (amit oly sokan említenek) nem hozza ugyanezt (amit te említettél, azt nem próbáltam)! Ez a véleményem és ezt tartom is. Neked is legyen szép napod!☺️❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Sziasztook! Nagyon jo video lett, nagyon Gyonyoruek vagytok.❤️ Egyébként szerintem aki Erdélyi, Romániai szinte mindenki úgy mondja a szempillaspiralnak hogy rimel. Nem tudom én amióta tudom hogy van ilyen azota rimelnek mondom és szinte minden ismerősöm is. De persze ettol függetlenül tudom mi a szempillaspiral csak nem úgy hasznalom.:)

  Timea SzilagyiTimea SzilagyiÉvvel
  • Timea Szilagyi hahaha de jó ☺️ ez nagyon jó pofa

   Simon BluSimon BluÉvvel
 • Áldott ünnepeket!❤🎄

  RebekaRebekaÉvvel
 • Gyönyörűek vagytok! ❤️

  Hédi KrivaricsHédi KrivaricsÉvvel
 • Nagyon szép lett a smink! ❤️😘

  Hédi KrivaricsHédi KrivaricsÉvvel
 • “Karióka?...Van ilyen?” Imádlak 😂❤️

  Rebeka KovácsRebeka KovácsÉvvel
 • Annyira jóó az a kis bevágás a hóember építésről🤗szuper videó lett, puszi csajok!😘

  Gréta PápaGréta PápaÉvvel
 • Karin, pontosan milyen balzsamot hasznaltal az ajkaidra mielött a Nyx ruzst felvitted???🙆🏻😉

  Petra SzentmiklósiPetra SzentmiklósiÉvvel
 • Miért alapozózol ha nincs pattanásod

  Anna HarasztiAnna HarasztiÉvvel
  • Az alapozó alapot ad, egységesít, nem pedig egy pattanást elvarázsoló csoda köpeny...

   Roxána NikolicsRoxána NikolicsÉvvel
 • Nagyon jó lett a sminketek! :) :)

  Luca TóthLuca TóthÉvvel
 • Karióka 😍 Jaj, nagyon imádom mikor valami tájszót használtok.❤ Én is Erdélyből jöttem és olyan jó érzés hallani ezeket a kifejezéseket.💙 Nagyon tetszik a stílusotok, szuper videó lett.😘

  Boglárka Ingrid Benkó-BagdiBoglárka Ingrid Benkó-BagdiÉvvel
  • Boglárka Ingrid Bagdi köszönjük!😘❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Jaj de jók voltak a régi felvételek bevágva! Pár másodpercre felidézte bennem gyerekkorom karácsonyainak emlékét. Hangulatában nagyon-nagyon hasonló volt. Az énéklés, minden. Köszönöm, jól esett! ❤ puszi 😘

  SharlalySharlalyÉvvel
  • Sharlaly én köszönöm, hogy megnézted a videót és örülök, hogy tetszett! Én is imádom ezeket a régi felvételeket, mindig csak nézném őket!😊😘❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Milyen szépen énekelsz Karin! És nagyon aranyosak voltatok gyerekként!

  Rebeka MolnárRebeka MolnárÉvvel
 • Csodaszép sminket kreáltatok mindketten :) Spanyolul is így kell mondani a szempillaspirált :)

  Bianka90Bianka90Évvel
 • Jajj de jó lett ez a videó is ! Imádlak Titeket, gyönyörűek vagytok! Karin nem akarsz nekünk énekelni? Egesz jó hangod van, komolyan! 😍😘😮

  N CintiaN CintiaÉvvel
  • N Cintia cuki vagy, köszönjük! Uuuuh, a hangom...szerintem nem valami jó, de köszönöm!😅😘😘❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Olyan videót nem szeretnétek csinálni amiben karácsonyi énekeket énekelnétek közösen?Szép a hangotok és nagyon szép klasszikus könnyen elkészíthető karácsonyi sminket készítettetek.🙂

  Julianna PéterJulianna PéterÉvvel
 • De édesek ezek a gyerekkori videók 😍❤

  Kitti FaragóKitti FaragóÉvvel
 • Nagyon nem fogyhat ez a foreo... Marhasag ezert a gumis vacakert ennyit kiadni. BOCS

  Szilvia NémethSzilvia NémethÉvvel
  • Szilvia Németh kedves Szilvia! Képzeld, elképesztően jól fogy és elképesztően elégedettek vele a fogyasztók.☺️ Neked természetesen ezt nem kell megvenni, sőt, viszont másnak attól még szuperül működhet, bármennyire meglepő is ez. Pusziii!❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
  • 😁

   Vivien V.Vivien V.Évvel
 • 30.000 szerintem sok erte

  Nagy ÍriszNagy ÍriszÉvvel
 • Uristen Karin az a kedvenc ruzsom amit most használtal, imadooom😍😍😍❤️

  Johanna JojóJohanna JojóÉvvel
  • Lehetne tudni a rúzs számát és pontos nevét?

   Brigitta Pintér-BaloghBrigitta Pintér-BaloghÉvvel
  • Szia ! Megtudnád mondani mi a rúzs neve? 😊

   Alexandra HorváthAlexandra HorváthÉvvel
 • Egyik szebb mint a másik 💋💋💋🌲🎅🥂

  IldikóBeautyIldikóBeautyÉvvel
  • ❤️❤️❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Elég a fofoból😣😣nagyon szeretlek de már minden beauty youtuber videóji erről szólnak...

  Dorina MesterDorina MesterÉvvel
  • Karin Dragos Karin Dragos már bocsi de ez szerintem bunkóság és nem kéne felvági azzal az 55 videóval (ebben az évben). Ja és nora kanonának is igaza van!

   ANIGAME :3ANIGAME :3Évvel
  • @Karin Dragos Ne haragudj először is ha kétszer küldi el valamiért telefonról úgy látom nem történt meg. Szerintem ez első sorban nem a te hibád hanem a cégé de sajnos hiába van nálad három videó ha 30 másik embernél szintén 3 meg 5 insta poszt. Ha mondjuk csak ketten lennétek máshogy állnának hozzá az emberek de ettől sajnos teljesen hiteltelenné és idegesítővé válik az egész és úgy gondolom hogy ilyen esetben neked is be kell látnod hogy az emberek így reagálnak erre a tartalomra és a globális képet nézni nem csak a saját posztok számát. Ettől függetlenül egyetértek, hogy háborgás helyet áttekerni is lehet mint ahogy pl. én tettem:)

   nóra katonanóra katonaÉvvel
  • Dorina Mester 55 videó került ki ebben az èvben a csatornámra (ha jól számolom?😜😅) és ebből összesen 3-ban jelent meg FOREO termék. Nem hiszem, hogy olyan sok lenne!😁😁 puszi és köszi, hogy megnézted a videót!😘❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
  • ..én nem..nekem nincs..es nem is lesz 😘

   IldikóBeautyIldikóBeautyÉvvel
 • Gyanútlanul lekattintom a videót, erre ismét egy Foreo-reklám... :) Nem tudom, hány ilyen videót akartok még lenyomni a torkunkon, de már egy kissé unalmas, hogy minden második youtuber ezt az értelmetlen "szilikonvibrátort" tolja...

  Szilvi VargaSzilvi VargaÉvvel
  • Tímea V. Ha tudnád ez mennyire nincs így...!😁😅

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
  • Abszolút egyetértek!!!! Hányinger!!!! Ez a cég annyira fullba nyomta a kretént hogy pont az ellenkezőjét érik el, és már csak ezért sem vesz senki a szarjukból.

   Tímea V.Tímea V.Évvel
  • @Karin Dragos 💋💋💋💋💋💋💋💋

   IldikóBeautyIldikóBeautyÉvvel
  • Szilvi Varga Annyira azért nem hiszem, hogy zavart az a 2-3 perc. Annyira nem fájhatott végig hallgatni. Viszont az én részemről pedig már az idegesítő, hogy az embernek muszáj bármibe belekötni. Szerinted értelmetlen, viszont mások szerint szuper. Nem erőltettelek rá arra, hogy megvedd a készüléket, sőt, megsértődni se fogok, hogy nem érdekel a dolog. De ne legyünk már ennyire negatívak csak azért mert az az adott dolog bennünket nem érdekel. Másnak lehet hasznos! Szépen tekerj kérlek túl azon a pár gondolaton és meg is van oldva a probléma!😊😊

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Jajj de nagyon vartam mar egy ilyen videot! 😍

  Janka 00Janka 00Évvel
 • Kedves Karin! Már nem először hallottam tőled az "anti" szót "entáj"-nak ejteni. Picit nekem ez furcsán hangzik, mert a suliban mindig úgy ejtjük, hogy "enti". Segítenél, hogy melyik a jó verzió vagy mindkettő helyes? :) Köszönöm, puszi!

  Anna P.Anna P.Évvel
  • Mi az a film ami Karolyban jatszodik?

   Petra LazarPetra LazarÉvvel
  • Mindketto helyes, az “entáj” inkább amerikai kiejtes. :)

   Lilla SzabóLilla SzabóÉvvel
  • Anna P. Juj, pontosan nem tudom megmondani, hogy mindkettő helyes e de én amióta beszélek angolul így mondom...aztán lehet én tévedek!😁😁😅😘❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Imadom az ilyen egyutt keszulodos videoitokat 😍

  Fanni MohácsiFanni MohácsiÉvvel
 • Jaj de jók ezek a bevágások csajok! :)

  Rita Kis-GyörgyRita Kis-GyörgyÉvvel
 • Miért van ilyen kevés like😥

  Bogi BogiBogi BogiÉvvel
  • Mert annyira izgi video

   Vivien V.Vivien V.Évvel
 • Szuper lett! Karin ez a pizsid még mindig nagyon jó 😍😍

  Barbi OlekszaBarbi OlekszaÉvvel
  • Barbi Oleksza én is szeretem!❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Annyira szépek vagytok 😘😘😊😊😉😍imádlak titeket 💜💜

  Renáta Tollár-KrániczRenáta Tollár-KrániczÉvvel
  • Renáta Tollár-Kránicz ❤️❤️❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Nagyon jó videó lett!!!❤️😘

  Szmutku ZsofiaSzmutku ZsofiaÉvvel
 • 😘❤

  Vivien AndicskuVivien AndicskuÉvvel
  • Vivien Andicsku 😘❤️❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Annyira szeretlek titeket❤️

  Hegyi OrsolyaHegyi OrsolyaÉvvel
  • Hegyi Orsolya ❤️

   Karin DragosKarin DragosÉvvel
 • Imádlak Titeket❤️❤️❤️🎅

  Vivi ViviVivi ViviÉvvel
 • 1. Lájkoló

  Lili ÜstLili ÜstÉvvel
  • 😁

   Vivien V.Vivien V.Évvel
 • 1

  Renáta Tollár-KrániczRenáta Tollár-KrániczÉvvel
HUworld